Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

(ΒΙΝΤΕΟ) Μιχαλολιάκο κάτσε φρόνιμα, το Αλάν Κογιού τα πήρε στο κρανίο!!!!!

Τα πήραν στο κρανίο οι κάτοικοι του Αλάν Κογιού και τα έχουν βάλει με τον Μιχαλολιάκο και την Χρυσή Αυγή!!! Στα χέρια τους κρατούν τσεκούρια και πιστόλια... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!


Συγκεκριμένα τσιγγάνοι - Ρομά με αρχηγό τον γνωστό δάσκαλο πολεμικών τεχνών Γιάννη Αλεξίου δηλώνουν σφόδρα δυσαρεστημένοι με δηλώσεις μελών του κόμματος περί μη ελληνικότητας των τσιγγάνων και απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους αν και εφόσον κανείς επιχειρήσει να ενοχλήσει κάποιον δικό τους!!!!

Επίσημη αντίδραση από το κόμμα της Χρυσής Αυγής δεν είχαμε αλλά θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα έχουν να πούνε για την ξαφνική αντίδραση των Κομοτηναίων κατοίκων του Αλάν Κογιού και την δίκαιη απαίτησή τους να μην τους αντιμετωπίζει κανείς ρατσιστικά. Βεβαίως η Χρυσή Αυγή στην περιφέρεια ΑΜΘ και ιδιαίτερα στην Ροδόπη όλοι ξέρουν πως είναι κύριοι σε τέτοια θέματα, μάλιστα χάρη σε αυτούς το κόμμα το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να ανεβαίνει ακόμη και σε μουσουλμανικούς συνοικισμούς!!

Μένει μόνο να δούμε πως θα τα καταφέρουν με ...το απόρθητο φρούριο του Αλάν Κογιού που μέχρι σήμερα κανείς πολιτικός από κανένα κόμμα δεν τολμά να πάει χωρίς συνοδεία της αστυνομίας!!! Θα τα βρει η Χρυσή Αυγή με τους περήφανους Ελληνες τσιγγάνους όπως οι ίδιοι δηλώνουν στο Αλάν Κογιού;; Περιμένουμε και μόλις μάθουμε κάτι θα σας ενημερώσουμε!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Το ιστολόγιό μας από την στιγμή δημοσίευσης του παρόντος δέχεται εκατοντάδες σχόλια, κυρίως υβριστικά, τα οποία δυστυχώς και δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε. Παρακαλούνται οι αναγνώστες που θέλουν να έχουν δημόσιο λόγο να το κάνουν δίχως ύβρεις. Ολες οι απόψεις είναι δεκτές αλλά οι ύβρεις και οι απειλές δεν είναι διάλογος.

Δείτε την απάντηση του Γιάννη Αλεξίου μόλις έμαθε ότι η Χρυσή Αυγή απευθύνθηκε στην Δικαιοσύνη, με νέο βίντεο:



32 σχόλια:

  1. Πάντως τον Κασιδιάρη αν τον βάψεις λίγο σκούρο, ίδιος με μαθητή του Black Dragon Αλεξίου θα μοιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μαυρος με τ αυτια ειναι ολα τα λεφτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα υπόλοιπα όλα τα λεφτά όμως είναι ο Αλεξίου που αγριοκοιτάει τον μαφιόζο του, μέχρι να του δώσει πίσω τον αναπτήρα!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ο "ΑΦΤΙΑΣ" μάλλον είναι ο ΝΙΝΤΖΑ του ΑΛΑΝ ΚΟΓΙΟΥ!!!

      Διαγραφή
  3. Οφείλετε να αναφέρετε όμως πως ο Γιάννης Αλεξίου τίμησε την ελληνική σημαία πόσες φορές με τα βραβεία που πήρε σε τόσους και τόσους διεθνείς αγώνες πολεμικών τεχνών ο ίδιος και ο γιος του. Και δηλώνει ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαίως και το αναγνωρίζουμε και τον τιμούμε γι αυτό.

      Διαγραφή
    2. Καποιος που μιλαει ετσι,και εχει διπλα του ατομα που λενε πως πηγαν φυλακη λες και ειναι τιμη,δεν αξιζει να λεγετε πολεμοτεχνιτης,ποσο μαλλον Δασκαλος.

      Διαγραφή
  4. Και μετα καποιους τους ξενιζει ο ορος <>.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EINAI SKATOGYFTOI EINAI KWMWDIA GIA GELIA KAI PANW APO OLA DEN EINAI KAN EURWPAIOI - OXI ELLHNES -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ Ανώνυμε φαίνεται ξεκάθαρα από το παραπάνω γραπτό σου πως είσαι απευθείας απόγονος του Αριστοτέλη και εκπρόσωπος της Ακαδημίας Γκαίτε...

      Διαγραφή
  6. η μισαλλοδοξιά, ο ρατσισμός και η φοβία είναι αυτή που μας οδήγησε σε αυτο το σημείο. Γίνετε πολιτισμένοι για να μην σας σπάσουμε τα μούτρα. Δεν είναι ούτε απειλή ουτε εκφοβισμός. Είναι απλα ένδειξη σεβασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδια οτι καποιος απο την Χρυση Αυγη μιλησε ασχημα δεν σημαινει οτι πρεπει να βριζετε ολους τους Χρυσαυγιτες σας εκθετει αυτο το βιντεο και παιρνετε στον λαιμο σας ολους τους Ρομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μήπως το δήθεν βραβείο από την Τουρκία που ισχυρίζεται ότι έλαβε και επιδεικνύει ο ΑΛΕΞΙΟΥ είναι πλαστο (κοινώς "μαϊμού") καθόσον στο σχετικό website της διοργάνωσης www.amaof.com δεν υπάρχει ουδεμία ελληνική συμμετοχή, ούτε διάκριση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον οι αγώνες στην Τουρκία ήταν επιπέδου γειτονιάς και για να βρεις καταχωρημένη συμμετοχή πρέπει να απευθυνθείς στην κυρα κατίνα της γειτονιάς.Βέβαια αυτό το γιαλαντζί κύπελλο δεν εμπόδισε τους γνωστούς τοπικούς άρχοντες πασοκους να βραβεύσουν τον "φοβερό αυτό αθλητή που ύψωσε την γαλανόλευκη" όπως έλεγαν τότε.Μετά την βράβευση βέβαια και με το "ψυχολογικό ντοπάρισμα" ο αθλητής μπούκαρε σε υπηρεσία του Δήμου (Πρόνοια) και χαστούκισε κόσμο διότι θεώρησε ότι τον αδίκησαν σε κάποιο ρουσφέτι που απαίτησε.ΤΕΤΟΙΑ ΓΥΦΤΙΑ!!!Το θέμα βέβαια είναι ποιά πλευρά φέρθηκε πιό γύφτικα.Αυτός,λόγω καταγωγής? 'Η μήπως εκείνοι που του έταξαν τον ουρανό με τα άστρα για θέμα promotion και μόνο?

      Διαγραφή
  9. τωρα αν πω οτι τα μυαλα μερικων πηραν αερα και ανεβαζουν ηλιθιοτητες στο youtube?...ειμαι χρυσαυγιτης?.... ασε τα μαυρα γυαλια,,το υφακι νονος της νυχτας,και βγες σε ενα τοπικο καναλι να κανεις παραπονα ή γραψε μια επιστολη.......οχι να μιλας και ατομα που υπερηφανευονται που πηγαν φυλακη και οπλα να ειναι στο background...και οπως ειπαν και παραπανω οτι εχει κερδισει επαθλα..γιατι δεν εχει αυτα στο background με την γαλανολευκη?

    στο ιδιο επιπεδο με τον χρυσαυγητη εισαι δασκαλε...και ακομα χειροτερα ισως...



    ενας ανεργος διχως φασιστικα ιδεωδη
    αλλα αγχος για το αυριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον αποκαλείς δάσκαλο γιατί είσαι κάποιος από τους μαθητές του? Αν είναι έτσι τότε καλά,αν όχι την τύφλα μας την μαύρη!!!ΑΥΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ? ΤΙ,ΠΟΥ,ΣΕ ΠΟΙΟΝ διδάσκει?ΜΕ ΤΙ ΑΔΕΙΑ? Αυτός το μόνο που είναι ικανός να διδάξει είναι ΚΑΤΣΙΒΕΛΙΚΟ ΞΥΛΟ και να απευθύνεται σε ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΥΣ!!!

      ενας συνταξιούχος χωρίς πολιτικά ιδεώδη και δυστυχώς με άγχος ΚΑΙ για μεθαύριο γιατί είμαι πατέρας με 2 παιδιά!!!

      Διαγραφή
    2. kanenas "daskalos" se kamia polemiki texni dn didaskei ti via... to mono pou ekpaidevoun einai autoamina...
      ta pistolia kai ta alisopriona dn exoun kamia 8esi stis polemikes texnes... kai empsixonoun tous ma8htes tous anti na tous STRATOLOGOUN

      Διαγραφή
    3. αγαπητέ κύριε συνταξιούχε, όχι δεν είμαι μαθητής του, σίγουρα όλοι μας έχουμε την τύφλα μας την μαύρη, σε πολλά θέματα...αλλά ας μην το αναπτύξουμε εδώ:)

      σε καμιά περίπτωση δεν εννοώ το άτομο στο βίντεο δάσκαλο, ίσως για να το κάνω ποιο κατανοητό έπρεπε να βάλω τα αποσιωπητικά << >> ώστε να μην παρερμηνευτώ,.......όπου και το διορθώνω.



      ενας ανεργος διχως φασιστικα ιδεωδη
      αλλα αγχος για το αυριο

      (σαφως υπαρχει και το αγχος για το
      μεθαυριο, αλλα το αυριο μου ειναι πιο
      κοντινο για να παλεψω)

      Διαγραφή
  10. ΤΣΙΚΝΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ24 Μαρτίου 2013 στις 6:53 μ.μ.

    Το ότι μιλάει για ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΥΣ εννοώντας τους παλλινοστούντες πιστεύω πως ΔΕΝ θα μείνει ασχολίαστο από τους Έλληνες πόντιους που ήρθαν από την Σοβιετική Ένωση.Γραφικός έως τραγικός ο DRAGON από το ΑΛΑΝ ΚΟΓΙΟΥ.Και ακόμη πιό φοβερός η"κορμάρα" με τα αφτιά και το τσεκούρι!!! ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. XAAXAXAXAXAXXA ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΙΡΚΟ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,Ο ΜΑΥΡΟΓΥΦΤΟΔΡΑΚΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ(Μονος του)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. o aleksiou pantos opos eida sta video tou eine asteri k an eine magkas opoios kai na nai apo tin xrysi augi as ton polemisi na doume poios tha faei ta moutra tou malon i kotes tis xrysis augis tha fane pou vrizoun olo to kosmaki k tous xtipane adika as dokimasoun ton black dragon na doume opos eipe o aleksiou monomaxia m ton kasidiari na doume ti ksilo tha faei o kasidiaris sigoura tha gelasi oloi i ellada....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απάντηση με σάτιρα στους γυφτόμαγκες αυτούς .
    www.youtube.com/watch?v=xRIpTKLjhR4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΡΟΜΑ??? ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΡΑΤΙΑ ΓΥΦΤΩΝ??ΜΟΝΟ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΧΡΥΣΩΝ ΑΥΓΩΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΓΩ...ΟΤΑΝ Η ΚΥΨΕΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 80 ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ Χ.Α. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΡΚΩΜΑΝΩΝ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ Κ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ? ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΗΝ ΠΙΝΟΥΝ... ΑΠΛΑ ΟΙ Χ.Α. ΠΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΙΟΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ....ΕΙΜΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΣΟ.. ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ Κ ΚΑΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΙΤΑΛΟΙ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΤΣΙ Κ ΡΟΜΑ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΑΠΟ ``ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ`` ΦΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , Ή ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ....ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Κ ΝΑ ``ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ``...ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΚΕΣ...ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΟΠΩΣ Κ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ...Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ????
    ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ``ΔΑΣΚΑΛΟ`` ΜΑΛΛΟΝ ΡΗΤΟΡΙΚΗ...
    ΑΝ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΖΑΜΠΙΔΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΡΙΝΓΚ ????? ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ Ε????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχουν στρατιές γύφτων; από ποιόν πλανήτη είσαι; Έχεις τρακάρει ποτέ με γύφτο να δεις για πότε θα μαζευτούν 20-30 ενοχλητικοί απειλητικοί γύφταροι; Τους έχεις ζήσει ποτέ στα νοσοκομεία με τι αισχρό, θρασύτατο και απαιτητικό τρόπο φέρονται στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό ενώ δεν πληρώνουν ευρώ σε φόρους ως επί το πλείστον; Και οι ίδιοι οι γύφτοι είναι άκρως ρατσιστές με τους υπόλοιπους και για αυτό ζουν με αυτόν τον τρόπο, χωρίς να επιθυμούν καμία ένταξη πουθενά. ΧΑ και γύφτοι είναι τα ίδια σκατά, τουλάχιστον οι ΧΑ δεν είναι παράσιτα κατά συρροή όπως οι τσιγγάνοι. Έχεις υπόψιν σου τι ποσοστά οπλοφορίας έχουν οι τσιγγάνοι σε σχέση με τους ΧΑ; Πουλάνε παράνομα προϊόντα οι ΧΑ; Λυμαίνονται τα ΜΜΜ οι ΧΑ; Φυσικά και δεν υπερασπίζομαι την ΧΑ, την οποία θεωρώ ντροπή για την Ελλάδα και μια ΄κρως επικίνδυνη οργάνωση. Αλλά οι γύφτοι είναι κατά συρροή παρανομούντες.

      Διαγραφή
  15. Στον πλανητη Γη καποτε κατοικουσαν τα πειραματοζωα(ρυπαρα γενη=κιτρινοι,ερυθροδερμοι) μιας εξωγηινης ερπετομορφης φυλης.Προσπαθουσαν να φτιαξουν ενα οιμοιωμα των εχθρων τους εκ του Σειριου αλλα ματαια.Η πρωτοι καθαροι λευκοι που κατοικησαν την Γη ηταν οι Ελληνες,που δημιουργηθηκαν μεσο γεννετικης μηχανικης κατ εικονα και κατ ομοιωση του Απολλωνος και της Αφροδιτης απο το Ερμη(βλ.κυρικειο).Το Ηχωρ υπαρχει μονο στους λευκους Ελληνες και οχι στους λοιπους λευκους.Η λευκη φυλη ξεκινησε απο την Ελλαδα(βλ.σπηλαιο χαλκιδικης αρχανθρωπος).Οι νεγροι ειναι εξεληξη των πιθηκων αλλα Δαρβινος.Ειναι απλο.Δειτε κρανιο λευκου,νεγρου,κινεζου,ινδιανου και θα καταλαβεται.Υπαρχουν και αραβες,ινδοι,εβραιοι και λοιπες μογγολικες φυλες που ειναι απλα ενα συνοθηλευμα των τεσσαρων αρχικων φυλων.
    ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε σε ευχαριστούμε που μας έλυσες μία μεγάλη απορία: ποιος έκλεψε εκείνο το φοργητό γεμάτο με βιβλία του Λιακόπουλου!!!!!

      Διαγραφή
  16. Αγαπητέ κύριε Αλεξίου, η αλήθεια είναι ότι ξεφύγατε στο πρώτο βίντεο. Φαντάζομαι ότι και εσείς τώρα που το βλέπετε πιο ψύχραιμα το καταλαβαίνετε. Είστε και δάσκαλος πολεμικών τεχνών και η ευθύνη που έχετε όσον αφορά στην διατήρηση της ψυχραιμίας σας -και αυτής των γύρω σας-, είναι μεγάλη. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να λήξει το συμβάν. Εσείς σαν σοβαρός άνθρωπος πρέπει να κάνετε κάθε δυνατή ενέργεια ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Εξ όσων αντιλαμβάνομαι εκπροσωπείτε ανθρώπους και ο ηγέτης και το πρότυπο είναι ανεπίτρεπτο να κινείται βάσει εγωισμού. Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους τους Έλληνες και το μόνο που δεν χρειάζεται είναι ο διαχωρισμός. Μην επιτρέπετε στους διάφορους κακόβουλους να σας γκετοποιούν και -θα πρότεινα- να μην χρησιμοποιείτε την έννοια "ρομά"(που επέβαλαν τα τελευταία χρόνια καιμε κακό σκοπό). Εγώ είμαι λίγο μεγαλύτερος και σας διαβεβαιώ ότι την δεκαετία του 80 δεν υπήρχε η λέξη ρομά.Είστε Έλληνες και με αυτή σας την μόνη ιδιότητα θα πρέπει να αγωνίζετε με θεμιτά μέσα για τα δικαιώματα σας. Εν τέλει, έχουμε τόσους πολλούς εχθρούς που δεν επιτρέπεται να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Όλο έχουμε τις απόψεις μας αλλά όχι στις ακρότητες. Σας προτρέπω να πράξετε και τώρα και στο μέλλον το σωστό για την κοινωνική ειρήνη.Με το θάρρος και την αξιοπρέπεια που έχει ο σωστός άνθρωπος στο να παραδέχεται τα σφάλματα του και να πηγαίνει παρακάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απόλυτος σεβασμός στο παραπάνω σχόλιο. Γιάννη Αλεξίου οφείλεις από την πλευρά σου να δείξεις την αξία σου, όχι μόνο στο ξύλο μέσα στο γήπεδο αλλά και στον πολιτισμό. Είναι το καλύτερο που έχει να γίνει και από τις δύο πλευρές.

      Διαγραφή
  17. BLACK DRAGON....
    http://www.facebook.com/pages/Black-Dragon-%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%82/448359015242148?ref=ts&fref=ts

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.