Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Αφαντος για τους πολίτες, παρών στις ταβέρνες ο Στυλιανίδης

Τι λε ρε που θα αφήσω τα κοψίδια;;;;;

Πολλά τα παράπονα των πολιτών το τελευταίο διάστημα που θέλουν να συναντήσουν προσωπικά τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, υπουργό Εσωτερικών και βουλευτή του νομού μας. Σίγουρα το πρόγραμμα ενός υπουργού είναι πολύ βαρύ και τα καθήκοντά του σοβαρά. Ομως μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται σίγουρα και η επαφή με τον πολίτη για να ακούσει τα προβλήματά του.


Ετσι κάπως πίστευαν και οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ οι οποίοι το τελευταίο διάστημα επιμένουν να συναντήσουν τον Κομοτηναίο υπουργό. Μάταια όμως γιατί κάθε φορά που πηγαίνουν στο γραφείο του, ο υπεύθυνος Παναγιώτης Χαλβατζής τους δηλώνει πως είναι αδύνατο και τους δίνει (σύμφωνα με όσα ακούσαμε) ραντεβού για μετά από πολλές εβδομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες οι εργαζόμενοι αυτοί είναι απλήρωτοι από την δουλειά τους για πολλούς μήνες, περίπου 6 και σίγουρα δεν περνάνε την καλύτερη φάση τους αφού φήμες αναφέρουν πως το πρόγραμμα αναμένεται να σταματήσει στα τέλη Μαρτίου με κίνδυνο να μείνουν στον δρόμο χιλιάδες εργαζόμενοι σε όλη την χώρα!!!

Το αστείο είναι πως την ίδια ημέρα που μάθαμε πως οι εργαζόμενοι πήγαν στο γραφείο του Στυλιανίδη για να ζητήσουν ραντεβού και ο μέγας ...αυλάρχης Χαλβατζής τους είπε πως είναι αδύνατο μέσα στον μήνα καθότι το πρόγραμμα του υπουργού είναι βαρύ στην Αθήνα, ο ίδιος ο υπουργος Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης βρισκόταν (σύμφωνα με αυτόπτεις μάρτυρες) σε ...ταβέρνα της Αλεξανδρούπολης!!!


4 σχόλια:

  1. Είσαι η ελπίδα μας, Ευρη Ευριπίδα μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρήκες πάτημα να χέσεις λαμογιοπασόκε! Εσείς συνέδριο σε ασανσέρ, αυτοί σε χασαποταβέρνες!!

      Διαγραφή
    2. κι εσεις οι χρυσαυγίτες στη Μακρόνησο

      Διαγραφή
  2. τάλε κουάλε με χρυσή αυγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.