Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Καλό και ...πασοκο-χιουμοριστικό Σαββατοκύριακο!!!

Μπένυ: Και όπως είπαμε αγόρια, μόλις συγκεντρωθείτε όλοι στο ασανσέρ του ξενοδοχείου "Ορφέας" ρουφάτε τις κοιλιές σας για να χωράνε περισσότεροι!!!
Δελτίο τύπου της νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης:

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 11.15 το πρωί στο Ξενοδοχείο ΟΡΦΕΑΣ (Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – ενημέρωση με θέμα: «Πολιτικός και οργανωτικός σχεδιασμός του ΠΑΣΟΚ».

Ομιλητής θα είναι το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Κουκουλεκίδης Παντελή.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ της Ροδόπης να παραβρεθούν στην εκδήλωση. Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΠΗ.

5 σχόλια:

  1. Στον ΟΡΦΕΑ παλιότερα πήγαιναν όσοι έκαναν "κοπάνα" από τα σχολεία.Οπότε κάτι ανάλογο θα γίνει και τώρα.Οι κοπανατζήδες της πολιτικής θα μαζευτούν!!Δύσκολο το βλέπω να γεμίσει η καφετέρια,εκτός αν παρευρεθούν και οι ένοικοι του ξενοδοχείου.Πάνε τα χρόνια των "κλάδων και των περικοκλάδων".Κάρμινα Μπουράνα άραγε θα "παίξει"?Ο αργόσχολος της ΔΕΥΑΚ θα ενορχηστρώσει το μάζεμα με κολλητούς από τον ΜΑΧΑΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ερωτικό ξενοδοχείο ο Ορφέας, ωραία θέα, προσβασιμότητα στο κέντρο, χαλαρώνει τα ήθη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χασαμε τον Παναγο.Γιαννακιδη τον εκανες πλουσιο,και τωρα δεν σε μιλαει,ο αχαριστος.Καλα να παθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά το πέρας της "δραστηριότητας" του ΠΑΣΟΚ στον ΟΡΦΕΑ και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν,διαπιστώνουμε πως γέμισαν ασφυκτικά 3,5 τραπέζια της καφετέριας.Πλήρης η επιτυχία του δρώμενου...Κατά τα φαινόμενα ούτε το εκλογικό μέτρο του 3% ΔΕΝ θα προσεγγίσει το πάλε ποτέ ΚΡΑΤΑΙΟ ΚΙΝΗΜΑ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. GIA SOY RE KOMOTHNAIE ME TA WRAIA SOY.....TO ORFEA TON XEREIS KALA VLEPW.TON XRHSIMOPOIEIS SYXNA FAINETAI.ANTE K EIS ANWTERA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.