Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Κόντρες και επιχειρηματικά "μαχαιρώματα" στα καφέ - μπαρ της Κομοτηνής


Αν και η είδηση δεν είναι καινούρια στην πόλη μας αλλά μάλλον πρόκειται για κοινή πρακτική στα νυχτερινά καταστήματα, το τελευταίο διάστημα οι κόντρες μεταξύ επιχειρήσεων στον χώρο της εστίασης και διασκέδασης έχουν ενταθεί σε απίστευτο βαθμό...


Αυτή τη φορά στο επίκεντρο έχει μπει η Λέσχη Κομοτηναίων που πριν ένα χρόνο έκανε δυναμικό ξεκίνημα και άλλαξε τα δεδομένα στον χώρο των καφέ - μπαρ της Κομοτηνής. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας στον χώρο της νύχτας και όχι μόνο έχει βάλει σκοπό να κλείσει όπως λέει την Λέσχη Κομοτηναίων βρίσκοντας πάτημα στο γεγονός πως η Λέσχη βρίσκεται δίπλα σε αναγνωρισμένο αρχαιολογικό χώρο, το βυζαντινό τείχος της Κομοτηνής.

Σε αυτή τη διαμάχη μάλιστα ακούστηκε πως επιστράτευσε και γνωστό μεγαλοδικηγόρο των Αθηνών με τον οποίο στο παρελθόν είχε ξανασυνεργαστεί σε υπόθεση που αφορούσε οικογενειακό του πρόσωπο. Οπως διαδίδεται ο σκοπός του επετεύχθει αφού οι φήμες αναφέρουν πως τελικά η πίσω αυλή της Λέσχης, σύμφωνα με τις αποφάσεις δεν θα λειτουργήσει την καινούρια σεζόν και οι υπεύθυνοι του καταστήματος δίνουν βάρος στην μπροστά πλευρά στο πεζοδρόμιο.

Το ερώτημα βέβαια είναι πως αν κι εφόσον ο πίσω χώρος της Λέσχης Κομοτηναίων ήταν παράνομος, πως λειτούργησε τόσο καιρό και εξυπηρέτησε χιλιάδες κόσμου;; Πως οι αρμόδιες αρχές και ο Δήμος επέτρεπαν την λειτουργία του;;;


10 σχόλια:

  1. Η εκδοχή του επιχειρηματία της λέσχης που δίνει μόνον 200 ευρώ ενοίκιο. Σκάνδαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο επιχειρηματίας έριξε κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για την ανακαίνιση του κτιρίου μην ξεχνάς και αυτή ήταν η συμφωνία. Η περιουσία που έδωσε για να γίνει η Λέσχη, είναι το ενοίκιο. Το ότι λειτουργεί ξανά είναι η κεκτημένη αξία.

      Διαγραφή
    2. Σιγά μωρέ.Με αδιαφανείς διαδικασίες και με ξεπάτωμα της ιστορικής Λέσχης κομοτηναίων. Λες και χρειαζόταν άλλη μια καφετέρια στην Κομοτηνή.
      Ο μέγας στυλιανίδης που είχε υποσχεθεί να την αναπαλαιώσει αυτό μάλλον εννοούσε. Μέσω του Κοτσάκη να την δώσει στους κολλητούς του.
      πολλά τα λεφτά που έπεσαν σε πολλούς και το ξέρουμε από μέσα και πολλοί
      Δεν είμαστε όλοι χαλβα...δες ε παναώτη

      Διαγραφή
    3. "άλλη μία καφετέρια" είναι τα υποκουλτουρομάγαζα της πλατείας και της Βενιζέλου φίλε, εκτός κι αν στα δικά σου μάτια η Λέσχη είναι το ένα και το αυτό με τα μισογκρεμισμένα παλιομάγαζα που στάζει η οροφή πάνω σε πανάκριβα έπιπλα (μερικές φορές πέφτει κιόλας) και πληρώνεις τον καφέ ακριβότερα κι από την πλατεία Αγίου Μάρκου στη Βενετία. Η Λέσχη έδωσε κλάση και επίπεδο σε αντίθεση με όλα όσα ξέραμε. Ευχή όλων είναι οι κομοτηναίικες ρουφιανιές εναντίον της να μη περάσουν.

      Διαγραφή
    4. Πολυ κλαση και επιπεδο ρε παιδια...αλλα αυτοι οι πολυελαιοι σαν κηδεια ημαρτον..εκτος και αν ηταν στο πακετο συμφωνιας των 200 ευρω και αυτοι. Και παρεπιπτοντως αυτο το αστειο με τα εργα στην αυλη πρεπει να τελειωσει. Και δεν χρειαζονται μεγαλοδικηγοροι απο Αθηνα κτλ. Ειναι παρανομο και απλα δεν θα γινει. Οι τσαμπουκαδες και οι τσαμπα μαγκες τελειωσανε

      Διαγραφή
    5. Η ΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΥΡΙΟ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ.ΚΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΡΑΚΟ ΧΡΗΣΤΟ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΝΟΜΗΜΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΕΚΜΙΡΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

      Διαγραφή
  2. Πατριώτες και διάφοροι "έξυπνοι", αντί να βγάζετε χολή και κακία για αυτούς που παίρνοντας τεράστιο ρίσκο αναπαλαίωσαν την Λέσχη (που παρατρίχα σώθηκε από βέβαια κατάρευση) ασχοληθείτε με το κτίριο της "Τσανακλείου", τη παλιά πρυτανεία που σύντομα θα είναι ένα βουναλάκι απο μπάζα. Όποιοι πονάνε το τόπο και τα κτίρια του και την ιστορία τους ορίστε, ας βγούνε μπροστά. Όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα. Λυκουμάδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεσα απριλιου ανοιγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκασίλα μας για να πίνουν οι χαραμοφάηδες τους πανάκριβους φραπέδες και μετά να κλαίγονται για την κρίση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.