Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Χάνει την Περιφέρεια η παράταξη Γιαννακίδη: Για διοικητής ΔΕΚΟ αυτοπροτείνεται ο Αρης, για δήμαρχος ο Παυλάκης!!


Η γενικότερη εικόνα κατάρρευσης στον χώρο του ΠΑΣΟΚ επικρατεί αυτή τη στιγμή και στην διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολ. Μακεδ. Θράκης!!! Την φράση "από δήμαρχος κλητήρας" φοβούνται οι περισσότεροι αφού από τη μία είδαν το μέχρι πρότινος κόμμα τους να γίνεται απόκομμα και να κατρακυλάει προς τον εκλογικό πάτο το προηγούμενο καλοκαίρι ενώ από την άλλη διαβάζουν και τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις βάσει των οποίων επανεκλογή δεν θα δούνε ούτε εάν τους στηρίξει το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί!!


Κάπως έτσι εξηγείται πως ο ίδιος ο Αρης Γιαννακίδης και το (να το πει ο Θεός) ...επικοινωνιακό επιτελείο του έχουν τις μαύρες τους το τελευταίο διάστημα. Διότι από το καλοκαίρι και μετά και με την τεράστια έκρηξη που γνώρισε το λαϊκιστικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ευελπιστούσαν πως εκεί θα βρούνε φιλόξενη στέγη αλλά στήριξη. Διαψεύστηκαν όμως αφού ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη έχει αρχίσει να έχει αμφιβολίες για το αν και κατά πόσο θα κρατήσει την διαφορά του με την ήδη φθαρμένη από τις κυβερνητικές της επιλογές Νέα Δημοκρατία σε πανελλαδικό επίπεδο ενώ ήδη σε επίπεδο Περιφέρειας ΑΜΘ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πίσω πάρα πολλές μονάδες!!!

Ετσι η πρώτη "κινητικότητα" άρχισε ήδη να παρατηρείται. Από τη μία ο Αρης, ο επονομαζόμενος από τους θαυμαστές του και ως "Αρης της καρδιάς μας" (και των λοιπών οργάνων μας θα συμπληρώναμε εμείς) άρχισε να την ψάχνει προς Αθήνα μεριά (όπως και προεκλογικά, πριν του κάτσει το απρόσμενο χρίσμα το οποίο και τον οδήγησε στο να γίνει ο πρώτος αιρετός Περιφερειάρχης της ΑΜΘ) με πιθανότητα διορισμού του σε κάποια ανάλογη ΔΕΚΟ, είτε μέσω ΣΥΡΙΖΑ (αν ποτέ εκλεγεί), είτε μέσω ΠΑΣΟΚ το οποίο ούτως ή άλλως συγκυβερνά. Αυτή τουλάχιστον είναι η πιο πιθανή λύση μέχρι στιγμής!!!

Εκπρόσωποι Τρικομματικής Συγκυβέρνησης: Παιδιά, το άλλο με τον Αρη το ξέρετε;;;

Βεβαίως ο Αρης δεν είναι η μοναδική τεράστια μορφή στον χώρο του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή αφού υπάρχει ...και ο Παύλος Δαμιανίδης!! Ο οποίος σε αυτή την περίπτωση θα προτιμήσει και πάλι την τοπική αυτοδιοίκηση αφού σύμφωνα με στενούς του συνεργάτες σκέφτεται να διεκδικήσει τον Δήμο από τον οποίο και κατάγεται, δηλαδή τον γειτονικό Δήμο Μαρωνείας - Σαπών. Το με ποια στήριξη και τι αποτελέσματα βέβαια μόνο ο ίδιος το ξέρει... ή τουλάχιστον ελπίζει!!

8 σχόλια:

  1. Να μη ξεχάσουν να πάρουν και το επιτελείο τους μαζί όμως ...και να μας γράφουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αρης ήταν και θα είναι ταγμένος στην τοπική αυτοδιοίκηση κουφάλες ακροδεξιοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έγινε λαμογιοπασόκε, τελείωσε το πανελλήνιο συνέδριο ή εκεί στο γνωστό ασανσέρ βάλατε και Ιντερνετ;;;;

      Διαγραφή
  3. και η χρυσή αυγή τον στηρίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι σίγουρος Ανώνυμε;; Αυτό ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ!!!!

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα, απλώς τα κατώτερα μέλη σαν εσάς δεν τα ενημέρωσαν ακόμη.
      ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ !!!!!

      Διαγραφή
  4. Το γεγονός πως στοχοποιείτε συνεχώς τον Περιφερειάρχη Αρη Γιαννακίδη και στενούς του συνεργάτες είναι ενδεικτικό του πολιτικού χώρου από τον οποίο προέρχεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κλείστε τα παράθυρα εκεί στην Περιφέρεια γιατί θα κρυώσετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.