Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΓΕΓΟΝΟΣ: Μουσουλμανοι της Θρακης στηρίζουν Χρυσή Αυγή ...για να "ξεβρωμίσει ο τόπος" από το Προξενείο!!!


Κόσμος μπαίνει - κόσμος βγαίνει το τελευταίο διάστημα στα γραφεία του κόμματος με την τρομακτική άνοδο στις εκλογές που άφησε "άνεργους" όλους τους δημοσκόπους: της Χρυσής Αυγής! Και μέσα σε όλο τον κόσμο, πολλοί διερχόμενοι παρατήρησαν πως δεν βρίσκονται μόνο Ελληνες χριστιανοί (όπως είναι το αναμενόμενο για το εθνικιστικό κόμμα) αλλά και πολλοί ντόπιοι μουσουλμάνοι!!!


Το αίτημα των μουσουλμάνων επισκεπτών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής ήταν ένα και μοναδικό: να βοηθήσει το κόμμα ώστε "να ξεβρωμίσει ο τόπος" από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής!!! Πηγές φιλικές προς το κόμμα, ενημέρωσαν το blog μας πως αρχικά οι χρυσαυγιτες έμειναν άφωνοι κυρίως από την παρουσία τόσων ανθρώπων από τη μειονότητα, στην πλειοψηφια τους νέων και δημιουργικών πολιτών στα γραφεία τους!!!

Οι νεαροί μουσουλμάνοι δηλώνουν αγανακτισμένοι από την κατάσταση που επικρατεί στην Θράκη, τόσο με την παράνομη και φασιστική δράση του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, όσο και με την απαράδεκτη συνεργασία πολιτικών και άλλων φορέων της Ελλάδας με το προξενείο για την συστηματική καταπίεση Ελλήνων πολιτών!!!

Σύμφωνα με τη δική τους μαρτυρία και τις καταγγελίες που έχουν κάνει στο κόμμα οι εκβιασμοί και οι απειλές από εγκάθετους παρακρατικούς του προξενείου είναι καθημερινό φαινόμενο μάλιστα ακόμη και σε θέματα εντελώς προσωπικά και καθόλου πολιτικά και εθνικά όπως είναι ...η μόρφωσή τους, η δημόσια συμπεριφορά τους αλλά ακόμη και το ντύσιμό τους!!!!!!
Τα νεαρά κορίτσια της μειονότητας αναγκάζονται να φορούν μαντίλες ακόμη κι όταν δεν θέλουν ενώ στην Τουρκία το φαινόμενο αυτό έχει σχεδόν εξαφανιστεί!!! Μάλιστα αν κανείς δεν υπακούσει οι απειλές και οι εκβιασμοί χειροτερεύουν. Θέλουν τον μουσουλμανικό πληθυσμό της Θράκης αμόρφωτο και μακριά από κάθε συμμετοχή στα ελληνικά δρώμενα γιατί όπως λένε όποιος μιλά ελληνικά και συμπεριφέρεται ανάλογα κινδυνεύει να γίνει ....Ευρωπαίος!!!
Νοιώθουμε Ελληνες πολίτες και θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά και δημιουργικά στον τόπο μας λένε όλοι αλλά δυστυχώς όπως καταγγέλουν το τουρκικό προξενείο δεν τους αφήνει να το κάνουν. Ετσι απευθύνονται στο ελληνικό εθνικιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής το οποίο όπως λένε σε αντίθεση με τα άλλα κόμματα τα οποία μέχρι σήμερα όχι μόνο αδιαφορούν αλλά υποβοηθούν την δράση του προξενείου είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να τιμωρήσει τους ενόχους που έφεραν την χώρα και την κοινωνία μας σε αυτή την κατάσταση.


9 σχόλια:

  1. Το ότι καταπιέζονται οι περισσότεροι μειονοτικοί από το προξενείο το γνωρίζουν οι πάντες.Εκτός των "εκλεκτών τέκνων" τα οποία προέρχονται και από "εκλεκτούς γονείς" οι υπόλοιποι Έλληνες Μουσουλμάνοι υπο καθεστώς τρόμου "προσκυνούν" συνέχεια τους "αφέντες τους".Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό σε μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ? Και όμως ΝΑΙ ! Γιατί οι καθ' ύλην υπεύθυνοι ΓΛΥΦΟΥΝ τον πρόξενο για τα ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ των μειονοτικών.Πριν λίγες μέρες σε ταβέρνα της Κομοτηνής,τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ τραπέζωναν τον πρόξενο...Αυτοί θα τον ελέγξουν ? Αυτός(πρόξενος) ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ εκτελεί τα καθήκοντά του και ΔΕΝ μας φταίει σε ΤΙΠΟΤΑ.Οι δικοί μας(?) όμως ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ? ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάνουν οι Μουσουλμάνοι και απευθύνονται στους χρυσαυγίτες.Τουλάχιστον οι χρυσαυγίτες είναι οι ΜΟΝΟΙ ξεκάθαροι κατά του προξενείου.Αν και ΔΕΝ συμφωνώ με όλα όσα κάνουν,τοπικά τουλάχιστον είναι "τυπικοί και φρόνημοι" και δεν έδωσαν έως τώρα αφορμή για κάτι.Στα εγκαίνια βέβαια των γραφείων στην πλατεία Κομοτηνής έγιναν φασαρίες προς την οδό Βενιζέλου αλλά γνωστός μου είπε ότι κινήθηκαν απειλητικά κάποιοι αναρχικοί εναντίον τους οπότε και αυτοί απάντησαν ανάλογα.Ο καιρός θα δείξει αλλά θεωρώ πως τους Μουσουλμάνους θα τους βοηθήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά ρε χρυσαύγουλα, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πηγές μας είναι σοβαρότατες και καθόλου αστείες, αν αυτό εννοείς.

      Διαγραφή
    2. Σωστος ο φιλος.Η Χρυση Αυγη δυστυχως για τους ψευτοαντιφασιστες και κολλητους των Γκριζων Λυκων Αριστερους εχει κανει επισημα και αποδεδειγμενα ανοιγμα προς τους Ελληνες μουσουλμανους Πομακους.Αυτο γιατι ανεξαρτητα θρησκευματος ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ.Και η Χρυση Αυγη ειναι υπερ των Ελληνων ειτε Χριστιανων ειτε Μουσουλμανων.

      Διαγραφή
  3. Στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Κομοτηνής εθεάθησαν 12 άνεργοι Πακιστανοί, 5 σαντουιτσάδες από το Μπαγκλαντές και 8 έγγυες χορεύτριες από τη Ρουμανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρωτήσαμε για αυτούς και μας είπανε πως ήταν ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που μπέρδεψαν τα γραφεία. Λογικό αφού δεν γνωρίζουν και ελληνικά οι άνθρωποι...

      Διαγραφή
  4. Μήπως ήρθε κι ο χατζηοσμάν σουμπούλ αγάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γκριζοι λυκοι - χρυσα αυγα ενα και τω αυτω. μονο τα χρωματα αλλαζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλας ετσι για τα φιλαρακια σου τα Γκριζα Λυκακια "αντιφασιστα" Αριστερουλη;; Μα γιατι;;;.. Αφου βουλευτες απ το αγαπημενο σου κομμα το ΣΥΡΙΖΑ συνεργαζονται αποδεδειγμενα με τους Τουρκους νεοναζι Γκριζους Λυκους!!Γιατι μιλας λοιπον ετσι για τα Γκριζα Λυκακια;;Αφου ειναι γεγονος οτι ειστε αγαπημενοι εσεις οι "αντιφασιστες" με τους Τουρκους νεοναζι!!!Θελει η πουτανα να κρυφτει και χαρα δεν την αφηνει..

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.