Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Η πόλη μας ζωντανεύει - Χαμός από Live στα μπαράκια της Κομοτηνής!!


Η κρίση φαίνεται πως δημιουργεί ανάγκη στους ιδιοκτήτες των καφέ - μπαρ της πόλης μας για διοργάνωση Live μουσικών παραστάσεων. Ετσι πολλά μπαράκια όπως το Street44, η Λέσχη Κομοτηναίων, το Ραδιόφωνο, το Αλάβαστρο, το Flocafe και άλλα δημοφιλή στέκια μικρών και μεγάλων κάποιες βραδιές της εβδομάδας παρουσιάζουν ζωντανή μουσική από αξιόλογα σχήματα.

Αξίζει να σταθούμε προς το παρόν στη σκηνή του Flocafe στο Cosmopolis όπου το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται ο γνωστός Κομοτηναίος και συμπολίτης μας συνθέτης Σάκης Βαργεμετζίδης με ένα καταπληκτικό έντεχνο σχήμα με τους Νίκο Βερβερίδη στα έγχορδα και φωνητικά, Σταυρούλα Αρβανιτοπούλου στα φωνητικά και Γιάννη Κεφάλα στα κρουστά.



Το σχήμα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο μετά τις 10 το βράδυ και από τις πρώτες εμφανίσεις τους έγινε κυριολεκτικά Ο ΧΑΜΟΣ!!! Το Flo όμως δε μας αφήνει χωρίς καλή μουσική ούτε τις καθημερινές αφού γι αυτό φροντίζει γνωστός Dj της πόλης!!

Είναι in στέκι, έχει άψογη εξυπηρέτηση και πολλές όμορφες παρουσίες, έχει πάρκιν, ρίχνουμε κι ένα μάτι στις βιτρίνες ....το προτιμάμε γενικώς!!! Και φυσικά αράζεις με το λαπτοπάκι και συνδέεσαι δωρεάν στο Internet από το δικό του δίκτυο ότι ώρα θέλεις!!!!

Πρότασή μας: δοκιμάστε το Club Sandwich με τις απίστευτες πατάτες και το ημίγλυκο κρασί σε ατομικό μπουκαλάκι και θα μας θυμηθείτε!!!!!!

Καλή διασκέδαση στο Flocafe!!!


7 σχόλια:

  1. Οντως, ο χαμός στο φλο προχθές... Και οι ομορφότερες σερβιτόρες της πόλης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ελληνίδες είναι βρε λαμόγιο!! Και Ρωσίδες να ήταν μια χαρά, ξαδέρφες ορθόδοξες είναι κανένα πρόβλημα!!!

      Διαγραφή
  3. Να ανάψει τις σόμπες να καθόμαστε και έξω, μέσα πολύ φασαρία κάνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο Φλο Κομοτηνής γίνονται όλες οι πολιτικές συναντήσεις σε σημείο που δε θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ...το Φλο βγάζει κυβέρνηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κρίνουμε από την φωτογραφία με τον πεταλωτή κ.τ.λ. ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ κυβέρνηση θα βγάλει....

      Διαγραφή
    2. Και κυβέρνηση αλλά και αντιπολίτευση... Ολα τα σημαντικά στο Φλο γίνονται. Και πάνω στο πατάρι οι κρυφές συναντήσεις.

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.