Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Το τραίνο της Νυμφαίας κάνει στάση στην Προύσσα


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, γνωστός τοπικός πολιτικός που στο παρελθόν έχει διαπρέψει ως ...οδηγός αμαξοστοιχίας στο δάσος της Νυμφαίας, στην παρούσα φάση δραστηριοποιείται και πάλι στο ίδιο πόστο αλλά αυτή την φορά στην Προύσσα της Μικράς Ασίας όπου οι ανάγκες του τουρκικού ΟΣΕ σε "μηχανοδηγούς" είναι μεγάλες και τα "βαγόνια" πολλά και πρόθυμα.

Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς από τον ρουφιάνο της γειτονιάς...

13 σχόλια:

  1. Πότε θα σταματήσει να αναπαράγεται αυτό το μύθευμα;; Το έβγαλαν γνωστοί παρα-χουντικοί κυπατζηδες - ασφαλίτες για πολιτικούς σκοπούς και μας έχει κουράσει εδώ και δεκαετίες. Ελεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον ζήλεψες καυλιάρα μου γιατί σε αφήσαν απ έξω διότι ήσουν μαρτυριάρα, αξύριστη, χουντικιά και φωνακλού. Ο ροδοπάκης ξέρει καλά τα της Προύσας.

      Διαγραφή
    2. ΜΥΘΕΥΜΑ Η ΠΟΝΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΥΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ?

      Διαγραφή
    3. Τέτοιες ιστορίες διαδίδονται εδώ και δεκαετίες κάθε φορά που πάμε σε εκλογές. Αυτό και μόνο τα λέει όλα φιλαράκια. Κρατηθείτε γερά τώρα γιατί το τραίνο θα πάρει μερικές στροφές...

      Διαγραφή
    4. ήταν και ο ροδοπάκης στην προύσα για να τα ξέρει

      Διαγραφή
  2. ο σταθμάρχης τουτ τουτ...7 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:27 π.μ.

    Αν σε ενοχλούν οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ ανώνυμε 10.15 διάβαζε αλλά μην σχολιάζεις!! Το τραίνο περνάει και από χιονοδρομικά κέντρα(τούρκικα εννοείται) και συνεχίζει την πορεία του ακάθεκτο.....Εισιτήρια παρακαλώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αλήθειες έχουν να κάνουν με γεγονότα και όχι με φήμες για να βλάψει ο καθένας τον πολιτικό του αντίπαλο. Αντε να δούμε τι γεγονότα θα μας παρουσιάσετε... Η Εσπρέσσο της Κομοτηνής πάτε να γίνετε σε λίγο.

      Διαγραφή
    2. o σταθμάρχης φαίνεται ότι συμμετείχε γιαυτό τα ξέρει

      Διαγραφή
  3. πολυ αντρικο το ολο σκηνικο που στησατε ρε μαγκες
    κατουρατε και λιγο....
    και αληθεια να ναι δε νομιζω να κοιμαται στο κρεββατι σας ο υπονοουμενος σας ουτε εχετε οπτικες αποδειξεις και στην τελικη ασχοληθειτε με τον εαυτο σας και κανενα αλλο, κουτσομποληδες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ιστορία με το δήθεν τραινάκι είναι σαν αυτά με το ένα παιδάκι που έχει καρκίνο και άμα το βάλεις στο Facebook θα κερδίσει 2 καραμέλες κ.ο.κ. Κυκλοφορεί ως μύθευμα εδώ και δεκαετίες, σε πολλές και διάφορες πόλεις της Ελλάδος και συκοφαντούνται έτσι πολιτικά πρόσωπα πριν τις εκλογές. Συνήθως τα μπλογκς το αναπαράγουν για χαβαλέ, όμως δεν ξέρουν έτσι πως άθελά τους ρίχνουν νερό στον μύλο του λαϊκισμού και των σκοτεινών συμφερόντων. Ακόμη και αληθινή ιστορία να ηταν η ερώτηση είναι ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;;;;

      Διαγραφή
  4. Και εντέλει τι ζόρι τραβάτε με το όχημα που προτιμά ο καθένας; Το ζήτημα είναι πως ένας λαός ολόκληρος και όχημα δεν έχει και κάνει ο ίδιος το γαϊδούρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι γνωστές μαλακίες, που τις ανακαλύψατε ξανά........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.