Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Νέο τηλεπαιχνίδι: Γίνε κι εσύ συνεργάτης του Αρη Γιαννακίδη!

Πατήστε στην εικόνα και γίνετε συνεργάτες του Αρη Γιαννακίδη για μία ημέρα!!
Ξέρουμε πως η δουλειά ενός πολιτικού ή αυτοδιοικητικού παράγοντα δεν είναι εύκολη. Γι αυτό, ως Ροδοπάκια, για να βοηθήσουμε τους στενούς συνεργάτες - δημοσιογράφους του Περιφερειάρχη μας Αρη Γιαννακίδη αλλά και όσους θα ήθελαν να γίνουν τέτοιοι, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τον παραπάνω κατάλογο με σοφές φράσεις μεγάλων πολιτικών ανδρών.

Οι όροι του παιχνιδιού είναι απλοί. Ξεκινάτε μία πρόταση με μία φράση της στήλης Α, συνεχίζετε με οποιαδήποτε φράση από την στήλη Β, μετά στην Γ και στην Δ και αυτό ήταν όλο! Αναλόγως με το πως θα κινηθούν οι αντίπαλοι αλλά και τα κόμματα που θα τον στηρίξουν στις επόμενες εκλογές μπορείτε στα κατάλληλα σημεία να προσθέσετε τις λέξεις ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ ενώ για γαρνιτούρα βάλετε κι άλλες λέξεις - κλειδιά όπως ΕΝΟΤΗΤΑ, ΚΙΝΗΜΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ κ.ο.κ.

Και έτοιμη η ομιλία!!!

Πατήστε στην εικόνα και ξεκινήστε λοιπόν!! Και που ξέρετε... Μπορεί να είστε εσείς ο επόμενος Μάστερ Σέφ.... εεεεεεε, ο επόμενος συνεργάτης του Αρη Γιαννακίδη θέλαμε να πούμε!!! Μία λαμπρή καριέρα ως δημοσιογράφος ή εκδότης ή σύμβουλος στην Περιφέρεια, σε κάποια άλλη υπηρεσία ή Μέγαρο σας περιμένει!!! Ακόμη κάθεστε;;;;


4 σχόλια:

  1. Τζάμπα δουλεύουν οι άνθρωποι εκεί, αφιλοκερδώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερό το αρθράκι ΡΟΔΟΠΑΚΙΑ αλλά δεν ξέρω αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα...Μήπως ας πούμε θίγονται πρόσωπα και καταστάσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε περίπτωση που κάποιος θίγεται, υπάρχει και η υποσημείωση στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας αλλά και τρόπος επικοινωνίας με τους συντάκτες. Πιστεύουμε ωστόσο πως με καλοπροαίρετη ΠΟΛΙΤΙΚΗ σάτιρα δεν θίγεται κανένας. Οι κύριοι - κυρίες είναι ΔΗΜΟΣΙΑ πρόσωπα και διαχειρίζονται χρήματα και υποθέσεις του ελληνικού λαού.

      Διαγραφή
  3. Για την δημαρχία δεν ισχύει το ίδιο? Αυτό δεν γίνεται με τους κρατικοδίαιτους δημοσιογράφους
    εεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.