Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Από την τριτοκοσμική Σενεγάλη στην ...ευρωπαϊκή Κομοτηνή!

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, λίγο πρίν τη δύση του ήλιου. Τοποθεσία η έξοδος της πόλης προς Ξάνθη και πρωταγωνιστές πέντε κακόμοιροι που μόλις απελευθερώθηκαν από το κέντρο φιλοξενίας αλλοδαπών. Λόγος της απελευθέρωσής τους η παρέλευση του χρόνου κράτησης.


«Από πού είσαι φίλε; Από Σενεγάλη. Πού θα πάτε τώρα; Ξάνθη. Να σας βγάλω φωτογραφία; Δώσε πέντε ευρώ. Έχω τρία ευρώ. Φωτογραφία οι τρείς για τρία ευρώ.»

Βράδιασε ήδη! Πού και πώς θα κοιμηθούν; Έχουν φαγητό; Θα μετακινηθούν και προς τα πού; Φιλεύσπλαχνε κύριε Δένδια τα σκεφτήκατε αυτά?


3 σχόλια:

  1. Και δυστυχώς είναι πολλοί τέτοιοι που φεύγουν είτε πρωί,είτε άλλες ώρες της ημέρας και φυσικά πάντοτε ο προορισμός,νότια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι να φύγουν νότια όμως αν αρχίσουν τις βόλτες τους ΕΝΤΟΣ πόλεως κατά ομάδες,έτσι όπως τους ξαμμολάνε τι γίνεται ρε λεβεντόπαιδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μπούνε ταμπέλες σε όλες τις απαραίτητες γλώσσες (σενεγαλέζικα, πακιστανικά κλπ) που να οδηγούν σε όλα τα σπίτια πολιτικών και γενικώς λαμογίων του πολιτικού συστήματος ώστε να πηγαίνουν κατευθείαν εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.