Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ευχαριστηριο του οικισμου Ηφαιστου στο Δημο Κομοτηνης


Οχι, δεν είναι πάρκι για εξωγήινα οχήματα (δεν έχουμε φτάσει ακόμη εκεί ως πόλη) αλλά πάρκιν για τα ποδήλατα του Δημου Κομοτηνής που θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι δημότες της Κομοτηνής για την μετακίνησή τους, με το ανάλογο αντίτιμο. Κάτι δηλαδή σαν τα καροτσάκια στο σούπερ μάρκετ που βάζεις το 1 ευρώ.


Το μέτρο λειτουργεί ήδη σε αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις και της βορείου Αμερικής (οι οποίες απορούσαν πως δεν το εφάρμοσε ακόμη η Κομοτηνή!) αλλά και πριν μερικά χρόνια και στον Δήμο Κέρκυρας.

Ολα καλά κι όλα ωραία μέχρι εδώ αλλά ξεχάσαμε μία παράμετρο που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τις πόλεις της Ευρώπης, της Αμερικής και την Κέρκυρα: τον οικισμό Ηφαίστου!ρια

Προσωπικά έχω την αίσθηση ότι τα γυφτάκια της περιοχής θα λάμπουν από χαρά όταν δουν τα καινούρια ποδήλατα και ίσως νομίσουν πως είναι δώρα του Δήμου προς αυτά ...με τέτοια καλή τιμή! Οσο για τα τσιπάκια και λοιπά μέτρα προστασιας δεν νομίζω ότι είναι ικανά να τους στερήσουν αυτό το καινούριο δώρο.

Βλέπω τη Δημοτική Αστυνομία να τρέχει κάθε μέρα στην Καλκάντζα να μαζεύει τα κλεμμένα ποδήλατα!!

Είδωμεν...


3 σχόλια:

  1. Τερμα το καρότσι από σούπερ μάρκετ, τώρα έχουμε ποντήλαταααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που το λες όμως, γιατί να μην βάλουν και ένα πάρκιν για εξωγήινα οχήματα;; Αμα έρθουν οι φίλοι μας από άλλο Σύμπαν γιατί να μας κλέψει η ΝΑΣΑ την πρωτιά;; Ας προβλέψουν κάτι ανάλογο οι κατασκευαστές του ποδηλατόδρομου σε μια γωνιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τόσα UFO που τριγυρνούν στην πόλη της Κομοτηνής και τα περίχωρά της και να έρθουν οι εξωγήινοι ΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ θα νοιώσουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.