Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ανεξέλεγκτοι δημόσιοι υπάλληλοι τα χρεώνουν όλα στον φορολογούμενο πολίτη!!



Την κατάντια ορισμένων δημοσίων υπηρεσιών την ξέρουμε όλοι. Συγκεκριμένα την παρακολουθούμε καθημερινά στα δελτία ειδήσεων. Διαφθορά, ρεμούλα, κλεψιά, κομματική αλητεία, παλιάνθρωποι, απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου και κάθε λογής αποβράσματα τόσες δεκαετίες με την συνεργασία των μαφιόζικων μηχανισμών των κομμάτων εξουσίας είχαν καταλύσει κάθε έννοια κράτους και δικαίου και είχαν μετατρέψει το Ελληνικό Δημόσιο σε χώρο βολέματος κάθε τεμπέλη και άχρηστου που επειδή αυτοί το έλεγαν, θα έπρεπε εμείς να τον πληρώνουμε μια ζωή. Ετσι δεν αποτέλεσε έκπληξη η οικονομική κατάντια της νεότερης Ελλάδας.


Η Κομοτηνή δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση σε αυτό τον βρώμικο κανόνα αφού και στην περιοχή μας δεν ήταν λίγοι αυτοί που με κομματική εντολή κάποιου ανήθικου και επίορκου παράγοντα τοποθετήθηκαν από το παράθυρο σε θέσεις έτσι ώστε να πληρώνονται μισθό, υπερωρίες, επιδόματα, εφάπαξ και σύνταξη χωρίς να δουλέψουν ποτέ στην ζωή τους. Ετσι αναρίθμητες κρυφές ιστορίες τεμπελιού και κλοπής του δημοσίου χρήματος κυκλοφορούν ολοζώντανες ανάμεσά μας με άτομα που βλέπουμε συνεχώς σε δρόμους, πλατείες και καφετέριες να περνούν την ημέρα τους ενώ εκείνη την ώρα υποτίθεται πως εργάζονται!!!

Και γιατί να το κρύψουμε άλλωστε;; Από κλητήρες έως καθαρίστριες και από ειδικοί σύμβουλοι ως και διευθυντάδες, δεκάδες ή εκατοντάδες συμπολίτες μας έχουν τον δημόσιο μισθό ως "σιγουριά" και "χαρτζιλίκι" ώστε να μην αγχώνονται στη ζωή τους. Σε αντίθεση με όλους εμάς που και να βγάλουμε 1 ευρώ μέσα στο τρέξιμο και το άγχος, αυτό φορολογείται αβάσταχτα, όπως και στην τουρκοκρατία!!!!

Τα Ροδοπάκια γίνονται σχεδόν σε καθημερινή βάση δέκτες παραπόνων, καταγγελιών αλλά και ντοκουμέντων που αποδεικνύουν όλα τα παραπάνω. Τα οποία σιγά - σιγά οργανώνουμε ως υλικό και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουμε τις δημοσιοποιήσεις.


Είστε έτοιμοι για τέτοιες αποκαλύψεις;;; Κρατηθείτε γερά γιατί τις επόμενες ημέρες στα Ροδοπάκια κάποιοι θα κλάψουν και κάποιοι θα γελάσουν δυνατά!!!!


5 σχόλια:

  1. Γράψτε κανα όνομα να γελάσει ο κάθε πικραμένος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και φωτογραφία! Ωστε να της ζητήσουμε να μας κεράσει κανέναν καφέ για να μη καθόμαστε στο παγκάκι της πλατείας ταϊζοντας τα περιστέρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσείς με ονόματα και εμείς να συμπληρώνουμε
    εκεί να δεις γέλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οποιος έχει ονόματα να τα πάει στον Εισαγγελέα. Μη πάτε με ανακοινώσεις και ψευτο-εντυπώσεις να πλήξετε δημοσίους υπαλλήλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ο παραπάνω έχει δίκιο. Μη βγάλετε καμία αποδεδειγμένη βρωμιά για κανένα κομματόσκυλο και χαλάσει η πιάτσα των κομπιναδόρων που τους διορίζουν.

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.