Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Συμπλοκές χούλιγκαν του Ολυμπιακού με φοιτητές στην Κομοτηνή με έναν μαχαιρωμένο


Επειδή σαν Ροδοπάκια έχουμε υποσχεθεί να γράφουμε γεγονότα που δεν λέγονται από τα τοπικά ΜΜΕ λόγω διαφόρων σκοπιμοτήτων, θα σταθούμε σε ένα ακόμη περιστατικό που δεν αναφέρθηκε πουθενά, για να μην ταράξει την δήθεν ήρεμη εικόνα της πόλης.


Σύμφωνα λοιπόν με όσα μάθαμε, την Κυριακή το πρωί στην κεντρική πλατεία, ομάδα φιλάθλων του Ολυμπιακού ενεπλάκησαν σε καυγά με φοιτητές με αποτέλεσμα εκτός από μικροτραυματισμούς να έχουμε έναν φοιτητή τραυματία από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν σουγιά ή κάτι ανάλογο. Ο φοιτητής χειρουργήθηκε όπως λένε στο νοσοκομείο Κομοτηνής και έμεινε μέσα για προληπτικούς λόγους. Δεν ξέρουμε τι έγινε με τον δράστη ή τους δράστες όμως.

Ως γνωστόν ο αγώνας Πανθρακικού - Ολυμπιακού ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο στις 17:15 αλλά τελικά ανεβλήθη για την Κυριακή, με επίσημη δικαιολογία την κακοκαιρία. Ωστόσο ο αγώνας γυναικείων ομάδων την ίδια ώρα έγινε κανονικά!!

Πληροφορίες μας λένε πως η αναβολή δόθηκε με την σύμφωνη γνώμη και των δύο ομάδων ώστε η πόλη μας να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών για μία ημέρα που είχαν έρθει αποκλειστικά για τον αγώνα από άλλα μέρη της Ελλάδας.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Το ερώτημα όμως είναι τι γίνεται κάθε λίγο και λιγάκι με διάφορους ταραξίες και κομπλεξικούς χούλιγκαν που δεν κάνουν μόνο ζημιές αλλά μπαίνουν μπουλούκια σε καταστήματα της πόλης, τρώνε, πίνουν και με τσαμπουκά ...αποχωρούν σα να μη συμβαίνει τίποτα!! Και κανείς δεν τους ενοχλεί!!! Και φυσικά δεν αναφερόμαστε μόνο σε υποστηρικτές μίας ομάδας αλλά σε πολλά περιστατικά που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα.

Φαίνεται πως όλοι οι τζαμπατζήδες της Ελλάδας έχουν μάθει πως ...στην Κομοτηνή είναι τζάμπα το αρνί. (βραστό, ψητό ή στα κάρβουνα)


5 σχόλια:

  1. Ελεος με τις περιφερόμενες πατσαβουροσαβούρες των ομάδων που βρωμίζουν κάθε πόλη. Τις προάλες οι παοκτζήδες έφαγαν σε πόσα μαγαζιά και δεν πλήρωσαν ούτε δραχμή, ήπιαν ένα φορτηγό μπίρες και γέμισαν μπουκάλια την πλατεία. Στα γκουλάγκ όλοι οι κομπλεξικοί να παίζουν μπάλα με τους δεινόσαυρους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίος τουρισμός για την πόλη της Κομοτηνής.Η γνωστή κυρία Γιώτα με την ταβέρνα στην κεντρική πλατεία ακόμη περιμένει να πληρωθεί από τους "φιλάθλους" του ΠΑΟΚ όπως και η πολυκατοικία που στεγάζει τα γραφεία των "φιλάθλων" του ΟΣΦΠ περιμένει να πληρωθεί για την σπασμένη κεντρική είσοδο της.Ως πότε θα γίνεται αυτό? Η αστυνομία μήπως θα πρέπει να πάρει θέση ενεργά? Εκτός και αν το radar που στήνουν για την βεβαίωση παράβασης ορίου ταχύτητας είναι η ΜΟΝΗ ενεργή "επιχειρησιακή" δράση της?Μακρυά από "ΟΠΑΔΙΣΜΟΥΣ" οποιουδήποτε χώρου(αθλητικού,πολιτικού κ.τ.λ.) και από τους "οπαδούς" τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα επιμελητηρια κοιμουνται.Καλο ξημερωμα.Βολεμενοι του συστηματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί τα βάζεις με τα επιμελητήρια ρε ξάδερφε;; Τόσες δραστηριότητες έχουνε!! Τι;; Δεν το έμαθες;;;; Αγόρασε καμία κινέζικη ή τούρκικη εφημερίδα για να δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.