Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Συμεών Σολταρίδης ...ο Δημαροπρεπής στον Μουφτή Κομοτηνής

Επίσκεψη του γνωστού επιχειρηματία που δραστηριοποιείται μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας Συμεών Σολταρίδη είχαμε πριν από λίγες ημέρες στον Μουφτή Κομοτηνής Μέτσο Τζεμαλή. Οπως μας ανέφεραν όσοι τον είδαν, ο ίδιος επισκέφθηκε τον θρησκευτικό ηγέτη των μουσουλμάνων της Ροδόπης για να συζητήσουν ...περί ανέμων και υδάτων.


Ομως το θέμα της επίσκεψης ήταν άλλο. Ο Συμεών Σολταρίδης, ως μέλος της ΔΗΜΑΡ στην Ροδόπη (το κόμμα που έχει αναλάβει μάλλον εργολαβία την στήριξη των θέσεων της Αγκυρας για τα μειονοτικά) το πιθανότερο είναι πως ήθελε να περάσει την δική τους γραμμή. Δηλαδή την γραμμή της ...ΔημΑγκυρας!

Δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες, όμως φανταζόμαστε. Διότι εκείνες τις ημέρες ήταν πρώτο θέμα η τροπολογία για τους Ιμάμηδες της Θράκης. Τι λέτε λοιπόν να ζήτησε ο Σολταρίδης από τον Μουφτή Κομοτηνής;;

3 σχόλια:

  1. ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΡΟΥΛΕΜΑΝ22 Ιανουαρίου 2013 στις 11:21 μ.μ.

    Μάλλον για "τούρκικο" καφέ πήγε.Κατευθείαν οι κακεντρεχείς να του προσάψουν δόλο...Τυχαίο είναι ότι ψηφιζόταν η τροπολογία για τους Ιμάμηδες της Θράκης.Τι και αν πολιτεύεται με τον συγκεκριμένο χώρο της ΡΗΜΑΔ? Μήπως ενδιαφέρεται για τίποτε πατριωτικό? ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γνωστός τυχοδιώκτης, σαν κι εσάς τους ακροδεξιούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ολόιδιος!! Μπράβο που το κατάλαβες!! Μπαϊχέξουαλ αυστραλοπίθηκε...

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.