Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Καμία κινητικότητα στα μπαράκια της Αρωγής μέχρι σήμερα...


Στις αρχές Αυγούστου ο Δήμος Κομοτηνής, όπως όλοι θυμόμαστε με μία πρωτοφανή απόφαση έκλεισε όλα τα μπαράκια στο Φανάρι και στην Αρωγή μέσα σε φουλ καλοκαιρινή σεζόν! Βέβαια μετά από λίγες ημέρες η απόφαση αυτή πήρε αναστολή όπως ήταν λογικό από τις Δικαστικές Αρχές.


Τότε ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Πετρίδης βγήκε περίτρανα και δήλωσε ότι θα κλείσουν όλα τα μπαράκια και θα δημιουργήσει δικά του ο Δήμος Κομοτηνής που θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές του νόμου. Μάλιστα αυτά θα ήταν δήθεν έτοιμα και θα είχαν δημοπρατηθεί κάτω από διαφανείς κλπ διαδικασίες γύρω στα μέσα του Γενάρη του 2013.

Επειδή πλησιάζει ήδη ο Φεβρουάριος και κανείς δεν είδε τίποτα αλλά και οι μέχρι σήμερα ιδιοκτήτες των καταστημάτων δεν ξέρουν πλέον τι να υποθέσουν ή αν πρέπει να επενδύσουν χρήματα ή όχι καλό θα ήταν κάποιος να βγει να ενημερώσει τον κόσμο τι θα γίνει. Γιατί κάτι μας λέει πως θα έρθει το καλοκαίρι και όλη η παραλία Φαναρίου και Αρωγής θα μείνει χωρίς αναψυκτήρια...

Κατά τα άλλα θέλουμε τουρισμό στην περιοχή μας!!

2 σχόλια:

  1. ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΣ19 Ιανουαρίου 2013 στις 2:24 π.μ.

    Θα τακτοποιηθεί το θέμα κατά τον Αύγουστο που είναι παχιές οι μύγες!Μέχρι τότε καρέκλα,ξαπλώστρα,φραπεδιά,ομπρέλα και παραδοσιακή σαγιονάρα φορτωμένα οοοόλα μαζί για να "απολαύσεις" την βουτιά σου.ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΛΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πετρίδη κάνε κάτι γρήγορα για να μη χάσουμε το παιχνίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.