Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΝΟΔΕ Ροδόπης: Πριν και μετά... (βρείτε την αληθινή φωτογραφία)


Πραγματοποιήθηκε και επίσημα η παρουσίαση της νεοδημοκρατικής υποψηφιότητας - παρωδίας για τον Δήμο Κομοτηνής και τα Ροδοπάκια σας αποκαλύπτουν τα παρασκήνια....


Ενας πολιτικά ανύπαρκτος τοπικός επικεφαλής, μία επίσημη προσκεκλημένη που δεν ξέρει - δεν είδε - φως είδε και μπήκε, μία αυτοδιοικητικά ξεχασμένη και συνεργάτιδα της ίσως πιο αποτυχημένης δημοτικής παράταξης που διοίκησε ποτέ τον Δήμο και ένας πρώην υπουργός - τώρα στο περιθώριο - που και οι πέτρες γνωρίζουν πως στηρίζει άλλον για δήμαρχο (τον σημερινό εκλεγμένο με το ΠΑΣΟΚ Γιώργο Πετρίδη) στήθηκαν μπροστά στον φακό για να μας δείξουν ...το χαμόγελο της Colgate!!!

Ομως πίσω από τα ψεύτικα τα χαμόγελα τα μεγάλα κρύβονται μεγάλες αλήθειες...

Φελίνα - Ευριπίδης: Η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση για την μεγάλη νίκη δεν κρύβονται με τίποτα!!!


3 σχόλια:

  1. Μόλις είδαν το πουλάκι να πάρουν πόζα...Μετά όμως...Απλά τελείωσε και αυτή η υποχρέωση...Βρε ούστ λαμόγια!!!!!!!!!!!Ψηφίζουμε Λαφτσή!!!Ψηφίζουμε πχοιότητα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι η ελπίδα μας, Εύρη, Ευρηπήδα μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.