Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Χρυσή Αυγή: "Ο Δάμων Δαμιανός μυείται στην τουρκική κουλτούρα"

Δείτε τι απάνταει η Χρύση Αυγή Ροδόπης στο εντελώς ψευδές άρθρο του υποψήφιου της ΔΗΜΑΡ Ροδόπης σττην εφημερίδα τα ΝΕΑ όσων αφορά την δράση της Χρυσής Αυγής στην Θράκη........
Ελπίζουμε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ.Κουβέλης να τον συμμαζέψει.............


Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Με αυτόν τον τίτλο ο Δάμων Δαμιανός ως ανταποκριτής της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» της 26ης Σεπτεμβρίου 2013, προσπάθησε να βάλει κι αυτός το “δάχτυλο στο μέλι”, όπως κάνουν και τα υπόλοιπα Μ.Μ.Εντυπωσιασμού τις τελευταίες ημέρες.

Δάμων Δαμιανός πρώτος από αριστερά

Με ένα άρθρο που βρίθει ανακριβειών, φαντασίας και γενικότερα είναι ενταγμένο στο κλίμα δαιμονοποίησης του Λαϊκού Συνδέσμου, που ενορχηστρωμένα προσπαθεί το “συνταγματικό τόξο” να πραγματοποιήσει, κατόπιν του πανικού ο οποίος έχει επέλθει από την διαφαινόμενη εκλογική δύναμη της Χρυσής Αυγής.

Ως Τ.Ο. Κομοτηνής έχουμε να σχολιάσουμε τα εξής:
1. Ο εν λόγω “δημοσιογράφος” τυγχάνει γραμματέας και υποψήφιος βουλευτής της τοπικής ΔΗ.ΜΑΡ., με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Γνωστές σε όλους τους Έλληνες είναι οι θέσεις της συντρόφισσάς του καθηγήτριας Ρεπούση περί Εθνικών και όχι μόνο θεμάτων που αφορούν την πατρίδα μας. Θεωρούμε πως η “ανταπόκρισή του” από τον “άγνωστο πόλεμο” της Θράκης θα έπρεπε να είναι περισσότερο δημοσιογραφική παρά κομματική. Δεν τολμάμε να πούμε περισσότερο Πατριωτική, διότι αυτό απλά ΔΕΝ υπάρχει στον συγκεκριμένο χώρο.
2. Το συναίσθημα του φόβου το δημιουργεί ο ίδιος και οι συν αυτώ με τις αναφορές σε μισαλλοδοξία, άγνωστο πόλεμο, εκφοβισμό και αρκετά άλλα, που σύμφωνα με την φαντασία του γράφοντος, προέρχονται από τις ενημερωτικές δράσεις της Χρυσής Αυγής σε χωριά του νομού Ροδόπης. Οι όποιες δράσεις γίνονται νομιμότατα και με την αποδοχή των Μουσουλμάνων κατοίκων, όπως χαρακτηριστικά στο χωριό Αρριανά γέροντες του κεντρικού καφενείου έψαλαν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο μαζί με το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής. Αυτοαναιρείται όμως, ο γράφων, το άρθρο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», καθώς το κείμενο της προκήρυξης που διανεμήθηκε σε Μουσουλμάνους δηλώνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ το σκεπτικό των Ελλήνων Εθνικιστών, το οποίο δεν είναι άλλο από την ειρηνική συμβίωση των σύνοικων στοιχείων στη Ροδόπη και στη Θράκη γενικότερα. SCRIPTA MANENT “δημοσιογράφε”, όπως δήλωναν και οι Λατίνοι. Εχθρός ΟΛΩΝ είναι το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, το οποίο η Χρυσή Αυγή θα κλείσει.
Εδώ βέβαια, κρίνεται αναγκαίο να σχολιαστεί πως το Πατριωτικό συναίσθημα του αρθρογράφου δεν είναι και τόσο ισχυρό, όπως προστάζει και το κόμμα του, αλλά και όπως το εφαρμόζει και προσωπικά ο ίδιος στην Ροδόπη, συντρώγοντας τακτικότατα με τον τούρκο πρόξενο δημοσίως και προσκυνώντας ακόμη πιο τακτικά στα Ιφτάρ (μουσουλμανική ιερή τελετή με συνοδεία γεύματος), όπως προστάζει το Κοράνι. Ψηφοθηρικά οπωσδήποτε και ΔΕΝ καταφέρνει τίποτα, διότι έχει την ατυχία ο έτερος υποψήφιος του κόμματός του να είναι το δυνατό χαρτί του προξενείου, ο Ιλχάν Αχμέτ (αυτός που από νεοδημοκράτης μετέβη στην Ντόρα και κατέληξε ΕΚΕΙ όπου ορίζει το προξενείο), αλλά μυείται ακόμη περισσότερο στην τούρκικη κουλτούρα και οπωσδήποτε αυτό είναι εποικοδομητικό για τον ίδιο, αλλά και για το διεθνιστικό και πολυπολιτισμικό κόμμα στο οποίο ανήκει.
3. Για το περιστατικό με τον ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ Μουσουλμάνο δάσκαλο στην Ξάνθη απεφάνθη η ελληνική δικαιοσύνη, οπότε ΔΕΝ το σχολιάζουμε περαιτέρω.
4. Οπωσδήποτε και σύμφωνα με το γενικότερο σκεπτικό των ημερώνΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ. Αλλά ο νοήμων συμπατριώτης μας έχει ΗΔΗ βγάλει τα συμπεράσματά του για το “δημοσιογραφικό λειτούργημα” και τους λειτουργούς του σε Πανελλαδικό, αλλά και σε τοπικό επίπεδο.
5. Οπωσδήποτε και οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, διότι η προκήρυξη που είχε διανεμηθεί στους Μουσουλμάνους συντοπίτες μας, ΠΟΤΕ δεν παρουσιάστηκε από τον τύπο έως τώρα. Με την “πολεμική ανταπόκριση” όμως από τον “άγνωστο πόλεμο” δημοσιοποιήθηκε Πανελληνίως και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα.
6. Τέλος, οι πομφόλυγες περί αυγά φιδιού, νεοναζί και τάγματα εφόδου, είναι ανάξια σχολιασμού, διότι εμπίπτουν ΚΑΙ αυτά, στα κελεύσματα της “αμερόληπτης δημοσιογραφίας” των ημερών που ζούμε.
Εμείς ως Θρακιώτες Εθνικιστές θα συνεχίσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ να φυλάμε Θερμοπύλες, ΠΙΣΤΟΙ στην ιδεολογία του Λαϊκού Συνδέσμου και στον ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

Τσουμαρέλης Νικόλαος
Τ.Ο. Κομοτηνής

4 σχόλια:

  1. Μπράβο Δάμων εφέντη, μπράβο, άξιος ο μισθός σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο μισθός σε τούρκικες λίρες παρακαλώ,αλλά τις αλλάζει κατευθείαν σε ευρώπουλα στην ZIRAAT BANKASI της πόλης της Κομοτηνής που τον υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες....

      Διαγραφή
  2. ΠΟΣΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ,ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΙΛΧΑΝ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ.ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΟΜΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς κανονικά πρέπει να τον υποστηρίζετε αυτόν.Βρήκε λεφτά!!!!! έκανε ψηφοδέλτιο αντάρτικο στον Βαβατσικλή και βγήκε ο Κοτσάκης ο εκλεκτός του Στυλιανίδη.Τι συμπτώσεις.
    Μετά έγινε αριστερός μαζί με τον Σολταρίδη.
    Τι δεν καταλαβαίνεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.