Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Μια όμορφη ημέρα στην ...περιφέρεια του πλανήτη Αρη

Ως γνωστόν ο πλανήτης Αρης από αρχαιοτάτων χρόνων ήταν κόκκινος. Ομως οι ...δορυφόροι του, έχουν πολλά χρώματα. Τα οποία κατά καιρούς αλλάζουν!!


Από αριστερά προς τα δεξιά: το άλλο μισό του Περιφερειάρχη, ένας τυχαίος περαστικός, ο wanna be άλλο μισό του Περιφερειάρχη πουστη ν αναβροχή καλή είναι και η "δημοσιογραφία", ανερχόμενο πασοκικό αερόστατο - υιός συνδικαλιστή, ένας τυχαίος περαστικός.

Ανθρωποι της διπλανής πόρτας που μοχθούν για το μεροκάματο και δεν έχουν υπάρξει ποτέ κρατικοδίαιτοι!

6 σχόλια:

  1. Αγκαλίτσες μεταξύ "φίλων",συντρόφων,γόνων,ομοιδεατών και προπάντων ΑΡΗανών.Σίγουρα ΔΕΝ αναφέρομαι στην ομάδα του Χαριλάου,ΟΥΤΕ στο πλανητικό σύμπαν.Για όσους γνωρίζουν από παλαιότερα για πρόσωπα,κάποιος ήταν "ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΣ" αλλά ο παραδιπλανός του ήταν λίγο παραπάνω ΕΤΟΙΜΟΣ και μόλις "σφύριξε" ο μπαμπάς του κατευθείαν "έληξε"το θεματάκι, όπως λέει και ο Κιάμος σε λίγο παλιότερο αλλά ωραίο άσμα της κλασικής σκυλάδικης τέχνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...και μετά έγραφε στο φύλλο που εξέδιδε εναντίον της χοντρής κυρίας με τις πίτσες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός ο μεσαίος είναι που ΔΗΛΩΝΕΙ δημοσιογράφος ΚΑΙ ραδιοφωνικά τώρα τελευταία? Εντέλει μεταξύ άλλων που είπε ο κουφός Εθνάρχης "στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι".Περαστικά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πασοκικό (τότε...) παρακράτος επέμενε να τακτοποιηθεί το παιδί σε θέση με δημόσιο χρήμα. Ε, τι να κάνουνε, τον κολλήσανε δίπλα στον Αρη. Εριξε κι αυτός πέντε - δέκα γαμοσταυρίδια παραπάνω και τον δέχτηκε, τι να κάνει ο άνθρωπος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άξεστε και ανώνυμε 11:52 όνομα και πράγμα, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Η μάνα σας θα έγραφε χειρότερα, η μάνα του μεσαίου που λέτε πως δηλώνει δημοσιογράφος και σε ραδιόφωνο τελευταία, σας γράφει και λίγα προς το παρόν. Άντε κάνετε και καμιά δουλειά που κάθεστε και ασχολείστε άσχετοι άνθρωποι για σχετικά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφήστε τα σάπια μαντάμ, η μάνα του εν λόγω θα έχει και καλύτερα πράγματα να κάνει, 3 μισθοί στο σπίτι από το δημόσιο, ο εν λόγω γιόκας σε 50 θέσεις βολεμένος, με μας θα ασχολείται τώρα;; Καλή προσπάθεια αλλά δεν μας πείθετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.